Maurice Smit, Voorzitter

Maurice is geboren en getogen onder de rook van Amsterdam en heeft zich na zijn lerarenopleiding gestort op het worden van een socioloog. Dit combineert hij met zijn werkzaamheden voor Idéfix.

Over Gelukszoekers: ”Een positieve twist is nodig aan een polariserend debat, daar help ik graag aan mee!”

Charlotte Bos, Secretaris

Met haar sociologische achtergrond is Charlotte altijd al geboeid geweest door maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast heeft zij een grote voorliefde voor de Amsterdamse creatieve scene en is ze werkzaam geweest in de reclame- en evenementenbranche. “Ik schrik ontzettend van de nare dingen die mensen op social media schrijven, Stichting Gelukszoekers wil bijdragen aan een positief tegengeluid, ik kan niets anders doen dan dit volledig toejuichen”.

Noël Stuart, Penningmeester

Noël zet zich met zijn stichting Culture Club al acht jaar in voor een betere maatschappij. Hij is daarnaast werkzaam als boekhouder van zo ongeveer heel creatief Nederland. Een vak dat hij met veel liefde bedrijft.
“Gelukszoekers spreekt mij aan omdat ook ik van mening ben dat iedereen een gelukszoeker is. De stichting stelt problemen in de wereld op een leuke en creatieve manier aan de kaak, daar sta ik volledig achter.”